Hulp nodig? Bezoek onze helpdesk
Besoin d'aide? Visitez notre helpdesk
Need help? Visit our helpdesk

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0

Op zoek naar een interessante stageplaats webdesign?

We moeten je waarschuwen … Een stage bij Yools is niet zomaar een stage. Je komt hier niet om mee te lopen of om het vuile werk van iemand anders te doen. Je komt voor het echte werk. Je taken zijn dezelfde als die van onze vaste webdesign teamleden: Zelfstandig websites bouwen.

Uiteraard moet je een leerproces doormaken; je kan niet vanaf dag één even snel en even goed websites maken. Maar je zal met hetzelfde bezig zijn. Dit betekent ook dat de lat hoog ligt. Laat dat duidelijk zijn: We geloven in je en we willen dat je aan een rotvaart leert, zodat je spoedig meedraait als een volwaardig lid van ons team van webdesign sterren.

Het belooft dus een heel intense maar voldoening gevende ervaring te worden. Vraag maar aan onze oud-stagiairs. Ze zullen je met plezier toelichting verschaffen bij hun stage-ervaring!

Zij gingen je voor …

 

Foto Gertjan VanhoveFoto Lino MeertFoto Marnix VerhulstFoto Stijn BeeckmanFoto Jimi RobaerFoto Arno Jansens

Wat wordt er van mij verwacht?

Yools zoekt gepassioneerde en creatieve studenten die niet bang zijn voor een uitdaging. Je moet gebeten zijn door grafisch ontwerp en hebt ervaring met opmaak en lay-out. Als afwisseling help je mee met opzoekwerk en schrijf je mee aan leuke teksten voor onze klanten. Kennis van html en css is zeker welgekomen. Yools is jouw kans om bij te leren over heel veel sectoren op voorwaarde dat je goed kan meedraaien in een team.

Waar zal de stage plaatsvinden?

Je stage gaat door op het Yools kantoor, in het hartje van Brussel. Op wandelafstand van het Centraal Station en het Noord Station hebben we tevens een metrohalte voor de deur. In de buurt zijn er tal van broodjeszaken waar je ‘s middags een broodje kan eten.

In wat voor team kom ik terecht?

Bij Yools kom je terecht in een in een jonge, enthousiaste omgeving. Er wordt hard gewerkt maar er heerst een gezellige sfeer. Samen een broodje eten of een pintje drinken hoort er gewoon bij.

Welke studierichtingen komen in aanmerking?

We zijn op zoek naar stagairs die een volwaardige opleiding volgen of afgerond hebben van minstens 3 jaar binnen webdesign, multimedia, communicatie, marketing of grafisch ontwerp.

Hoelang moet of mag de stage duren?

Stages duren typisch een tiental weken. 6 weken is het minimum om je potentieel bij Yools helemaal tot zijn recht te laten komen en zelf te evolueren. Soms hebben stagiairs het hier zo erg naar hun zin dat ze gewoon blijven…

Enkele realisaties van onze stagairs

Geïnteresseerd?


Tweet about this on TwitterShare on Facebook0