Van 23/12/2017 t.e.m. 02/01/2018 is het Yools kantoor gesloten.
Hulp nodig? Bezoek onze helpdesk
Besoin d'aide? Visitez notre helpdesk
Need help? Visit our helpdesk

Wat vindt Parfumerie van Yools?

Mijn ondervinding met jullie is echt op en top!

Vanaf de eerste kennismaking via telefoon had ik reeds een goed gevoel met Yools. Ook het eerste ontwerp was er eentje die direct kon tellen en zat recht op onze verwachtingen.

Na de concrete en snelle beslissing (prijs zat heel goed) werd de website op een heel professionele manier afgewerkt en volgens onze wensen opgemaakt.

De handleiding om de site zelf up-to-date te houden is een klein beetje onhandig en wat ingewikkeld. Maar dit is maar een kleinigheidje ten opzichte van de website zelf.

Het bedrijf Yools is zeker een aanrader qua vormgeving, jonge ideeën, professionele aanpak, …. Alles kon telefonisch en dat was net wat voor ons makkelijk was. Geen eindeloos heen en weer telefoonverkeer om tot een afspraak te komen, of uren verloren aan besprekingen die dan toch tot bijna niets leiden…

Voor ons, de Parfumerie Centrale, was het zeker een aangename samenwerking!

stephane_malfait– Stephen Malfait

Het website project

Parfumerie Centrale wou een website met een mooie uitstraling om de zaak beter in de verf te zetten en klanten een duidelijk beeld te geven van wat Parfumerie Centrale allemaal aanbiedt.

Over Parfumerie Centrale

Where love meets beauty…

Parfumerie Centrale is door 85 jaar ervaring een vaste waarde geworden in Kortrijk en omstreken in groothandel (en kleinhandel) van kappersproducten en schoonheidsproducten. Bovendien kan je er terecht voor kappers- en beautyworkshops.

In de winkel te Kortrijk vind je professionele haarverzorgingsproducten en -tools van innoverende merken zoals L’Oreal Professionel, Indola, Keune, Wella, Lisap, Schwarzkopf,… Tevens eens groot aanbod van haarborstels zoals Mason Pearson, Tangle Teezer, Dux bortels, … En dit steeds tegen voordelige prijzen.

Gratis levering aan kapperszaken en schoonheidssalons. Meer info: http://www.parfumeriecentrale.be

Laat jouw professionele website bouwen

 100% tevredenheidsgarantie
 Democratische prijs
 Efficiënte samenwerking
 Reeds 2000+ tevreden klanten

        Vraag een offerte        
Binnen 24u reactie 

Share the love!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *