Van 23/12/2017 t.e.m. 02/01/2018 is het Yools kantoor gesloten.
Hulp nodig? Bezoek onze helpdesk
Besoin d'aide? Visitez notre helpdesk
Need help? Visit our helpdesk

Een authentieke website waar je trots op kan zijn!

Een professionele website laten maken hoeft niet altijd veel tijd en geld te kosten.
Samen bouwen we aan je eigen op maat ontworpen website die als een meerwaarde voor jouw zaak kan gelden.
Bespaar tijd en geef je zaak een
 online aanwezigheid die 24/7 draait en meegroeit met je zaak.

Website

Hoe ziet een professionele website bij Yools er uit?

icon_strategie

Website strategie

Aan de hand van een telefonisch gesprek leren onze adviseurs wat de essentie van jouw zaak is. Door dit naast onze expertise te leggen, komen we samen tot een onklopbare website strategie en ontwerp.

icon_ontwerp

Grafisch ontwerp

Géén templates bij Yools. We maken een eerste ontwerp, startend van een wit blad, dat het karakter van je zaak haarfijn weerspiegelt. Een professionele website laten maken is tenslotte een persoonlijk proces.

icon_inhoud

Live design sessie

Op basis van je opmerkingen zetten we samen het eerste ontwerp op punt. Je zit thuis voor je PC en kijkt mee op ons scherm, terwijl we live je gewenste aanpassingen uitvoeren.​ In één sessie is je website-ontwerp helemaal af!

Ontwikkeling

Het website-ontwerp zetten we om in een vlot navigeerbare website met inhoud. Via een gebruiksvriendelijk CMS brengen we jouw eigen website tot leven, volledig naar jouw wensen. Geen zorgen over coderen voor jou!

Zoekmachineoptimalisatie

Een mooie website is een goede start, nu nog teruggevonden worden natuurlijk! Daarom melden we je zaak aan bij Google, we optimaliseren je website en nemen je teksten onder de loep.

Mobiele weergave

Beter bekend als “smartphone en tablet toegankelijk”. Hiermee wordt de website automatisch aangepast aan de breedte van het scherm. Zo mis je geen mobiele klanten én dit verbetert je vindbaarheid op Google.

Gebruiksvriendelijk CMS

We bouwen je website met een gebruiksvriendelijk controlepaneel zodat je zelf op een bijzonder gebruiksvriendelijke manier tekst, foto’s, enz. kan aanpassen.

Blog

Spreek actief je bezoekers aan met nuttige info over je zaak of enkele nieuwsupdates op een blog. Geef zo ook je vindbaarheid op Google een welverdiende boost!

Sociale media

Integreer je sociale media-pagina’s ook in je website. Zo versterk je je online aanwezigheid en ben je consistent online zichtbaar. Meer likes, volgers en bezoekers verzekerd!

Onderhoudspakketten

Om je website op een professionele manier online en up-to-date te houden hebben we enkele maandelijkse pakketten.

Basic +

Ga zelf aan de slag!

  • Pas zelf alle tekst en foto’s aan,
  • Geniet van onze ondersteuning via telefoon of mail.
  • Raadpleeg onze online handleidingen
  • Hosting (1GB) en een domeinnaam

Full service

Wij gaan aan de slag voor jou!

  • Stuur ons je gewenste inhoudelijke aanpassingen door en wij voeren alles uit!
  • Pas zelf alle tekst en foto’s aan indien je dit wil.
  • Geniet van onze ondersteuning via telefoon of mail.
  • Raadpleeg onze online handleidingen
  • Hosting (2GB) en een domeinnaam

Uitbreidingen

Heeft je zaak specifieke noden of geef je je website graag een extra duwtje in de rug?

business-affiliate-network

Marketing as a service

Online marketing is voor alle ondernemingen, daar zorgen wij voor! Samen benutten we alle online kansen voor jouw bedrijf. Efficiënte advertenties, relevante social media of up-to-date content, het kan allemaal! Yools laat jouw bedrijf groeien, op een democratische manier.

line-chart

Boost your business

Een professionele website die goed gevonden wordt is een mooi begin. Betalende advertenties van Google Adwords zijn de perfecte aanvulling voor ambitieuze ondernemers. Wij beheren de campagne, jij haalt de klanten binnen!

icon_ontwerp

Copywriting

Cruciaal in je authentieke website zijn authentieke teksten. Een professionele copywriter schrijft deze wervende teksten zodat jij tijd wint en je klanten sneller overtuigd worden! Daarbij is het ook uitstekend voor je vindbaarheid op Google.

Catalogus

Creëer een duidelijk overzicht van al je producten en diensten en deel ze in per categorie. Zo heb je per product of dienst een aparte pagina met meer details en foto’s.

Extra pagina’s

Heb je meer ruimte op je website nodig om je bedrijf volledig voor te stellen? Voeg extra pagina’s aan je ontwerp toe om je zaak 100% tot zijn recht te laten komen. Doe dit helemaal zelf of laat ons de extra pagina’s ontwerpen.

Extra talen

Bereik meer potentiële klanten, ook over de taalgrenzen heen. Voeg extra talen toe aan je website op maat van je doelgroep. Je website in meerdere talen op WordPress, net zoals een professional.

Nieuwsbrief

Bereik je klanten proactief. We zetten samen een Mailchimp account op, voorzien een template mail op basis van je huisstijl en zorgen dat je zelf aan de slag kan. Daardoor is email marketing makkelijk en betaalbaar!

Google analytics

Bekijk het aantal bezoekers, paginaweergaven, oorsprong van bezoekers en zoveel meer. Leer je klanten kennen en blijf zo je concurrentie voor! Je krijgt hiervan maandelijks een rapport in je mailbox.

Via onze partners

Op zoek naar ondersteuning die buiten de Yools diensten valt?
Geen zorgen, we kennen best wat leuke mensen die je verder kunnen helpen!

E-mail

Een aparte mailbox voor al je professionele communicatie? Via Combell registreren we voor jou een mailbox op maat.

Webshop

Tijd om je website uit te breiden naar de wereld van het online winkelen? Jij kan zelf aan de slag met Ecwid, dat makkelijk integreerbaar is.

Online agenda voor dokters

Het online boekingssysteem wordt volledig geïntegreerd in je nieuwe website. Je helpt je patiënten gemakkelijk je praktijk te vinden en een afspraak in te boeken.

Strategie & teksten

Ben jij coach, consultant of trainer? Dan raden we jou Stefaan Oyen aan. Hij maakt je aanbod glashelder en vertaalt dat naar klantgerichte teksten. Het doel: meer en betere leads en klanten.

Bedrijfsvideo

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Promoot je producten en diensten aan de hand van een professionele bedrijfsvideo.

Professionele foto’s

Een mooie visuele website begint natuurlijk met mooie beelden. Laat gepersonaliseerde foto’s maken van je zaak via één van onze partner-fotografen.

Uiteraard zijn er online tal van andere mogelijke integraties te vinden.
Op zoek naar een specifieke tool? Vraag raad aan je Yools-adviseur!

Laat jouw professionele website bouwen

 100% tevredenheidsgarantie
 Democratische prijs
 Efficiënte samenwerking
 Reeds 2000+ tevreden klanten

        Vraag een offerte        
Binnen 24u reactie